Tietoa meistä

Anna-Maija Kvist, p. 050 3008468, annamaija.kvist@odee.fi
mielenterveyshoitaja, lyhytterapeutti

Olen kokenut mielenterveyshoitaja/lyhytterapeutti sekä draaman- ja toiminnallisten menetelmien ohjaaja. Kokemusta minulle on kertynyt sekä aikuis- että lastenpsykiatriasta kuin myös perhetyöstä. Polikliinistä vastaanottotyötä olen tehnyt aikuispsykiatrian poliklinikalla ja mielenterveyskuntoutujien ohjaajana olen toiminut kuusi vuotta. Erilaisia ryhmiä olen ohjannut toiminnallisin menetelmin ensin oman yritykseni kautta kuusi vuotta ja toisen palveluksessa viisi vuotta. Minulla on kokemusta myös vanhustyöstä. 

 Terapeuttisia koulutuksia olen suorittanut Erityistason ratkaisukeskeiset psykoterapiaopinnot (70 Op) 2011 Oulun yliopistossa ja Kognitiiviset lyhytterapiaopinnot (40 Op) Integrum Instituutissa, Turussa. Lisäksi olen suorittanut Solution Focus - ja Dialogisen perheohjaaja koulutuksen. Lastenpsykiatriaan painottuva Kognitiivisen käyttäytymisterapian opinnot käynnistyivät keväällä 2024 ja jatkuvat kevääseen 2025. 

Lyhytterapia-asiakas
Voit hakeutua vastaanotolle jonkin mieltäsi tai hyvinvointiasi häiritsevän asian kanssa, autan sinua työstämään häiritsevää asiaa strukturoidusti erilaisin kognitiivisin ja ratkaisukeskeisin työkaluin. Tapaamisten tarkoitus voi olla myös itsetuntemuksen ja/tai itsearvostuksen vahvistaminen. Varauskalenterissa vain ensikäyntiajat lähivastaanotolle Töölönkatu 6C, HKI. Ensikäynnillä sovitaan seuraavat vastaanottoajat, mikäli päätät jatkaa käyntejä. Etävastaanottoajat sähköpostilla tai Whatsapp-viestillä. 
Vastaan mielelläni yhteystietolomakkeella tai sähköpostilla jätettyihin kysymyksiin, mihin tässä et saanut vastausta. Ota rohkeasti yhteyttä. 
 

Loviisa Mällinen, sosionomi, lyhytterapiaopiskelija.

Olen työskennellyt kymmenen vuotta sijoitettujen lasten ja nuorten parissa sekä tehnyt  perhetyötä. Harrastukseni liittyvät hevosiin ja koiriin.

Valmistun lyhytterapeutiksi joulukuussa 2024. Kiinnostaisiko ilmainen lyhytterapeuttinen prosessi. Otan harjoitteluasiakkaita etäyhteydellä. Voit kysellä vapaita aikoja sähköpostitse loviisa@odee.fi   tai lomakkeella alla.

Helsingin sosiaali-​ ja potilasasiavastaavien palvelut laajenevat yksityiseen terveydenhuoltoon 1.1.2024.
 Helsingin sosiaali- ja potilasasiavastaavat neuvovat asiakkaan ja potilaan asemaan ja oikeuksiin liittyvissä asioissa.

Puhelinneuvonta ma – to klo 9.00–11.00

Palvelunumero 09 3104 3355

  • Postiosoite PL 6060, 00099 Helsingin kaupunki
  • Henkilökohtaisesta tapaamisesta sovitaan aina etukäteen.